Defendo Knife Fight seminarium med Antti Nurmi


Defendo Knife Fight seminar i Ronneby

Instruktör: Antti Nurmi (Finland)
Defendo Alliance I.D.D.I LEV 3 Instructor
Defendo Blue Director

 

MISSA INTE DETTA TILLFÄLLE!! Första gången i Sverige.

Antti Nurmi är en internationellt erkänd utbildare i självskydd. Hans erfarenhet inom kampsport och självskydd är gedigen.    Antti har jobbat inom självskydd branchen sen 1998 som ledande säkerhetsvakt för många stora nattklubbar, restauranger, festivaler etc. Han har haft varit säkerhetsansvarig för kända artister i samband med stora festivaler samt VIP Close protection för många av artisterna.

Våldet idag har blivit brutalare och sker ofta oprovocerat. Man läser ofta i tidningen om rån, hot, misshandel, våldtäkter etc.
Fler och fler bär kniv eller knivliknande föremål ute på stan och därmed ökar risken för att kniv också används som vapen mot offret.
För att kunna försvara sig mot en kniv måste man förstå hur en kniv fungerar, vi måste förstå när det är realistiskt och när det är orealistiskt att försvara sig mot kniv och framför allt hur vi redan på förhand kan läsa av en situation så att vi kan undvika den.

Som f.d. säkerhetsvakt i Finland har Antti en stor erfarenhet av från verkligheten av vad som fungerar och vad som inte fungerar då en kniv kommer fram.


Ämne:
- Knivhantering, kniv VS kniv
- Kniv fight
- Kniv hot och försvar
 ( initierad attack, överraskande attack, fysiskt hot )
- Färgkoderna, identifiering av angriparen ja farorna med kniv

 

 Pris: 295 SEK (förhandsanmälan)

OBS!! Seminariet är öppet för alla som är intresserade av självförsvar och knivteknik oberoende av träningsbakgrund och tidigare erfarenhet.