BEHANDLING

Fysioterapi (Sjukgymnastik)

 

Hos oss gäller högkostnadskortet och frikortet  

 
Fysioterapi innefattar bland annat att förebygga, utreda och behandla funktionsrubbningar och smärttillstånd i rörelse- och stödjeorganen. Behandlingen sker genom att kombinera rehabiliterings-/ prehabiliteringsträning med mobiliseringstekniker med muskeltöjning och massage/manuell behandling i syfte att återställa funktionen i rörelse- och stödjeorganen.

Vi har en 4-årig utbildning på högskola och är legitimerade av Socialstyrelsen. Socialstyrelsen är tillsynsmyndighet för sjukgymnaster liksom alla andra legitimerade yrkesutövare under Hälso- och sjukvårdens lagar och förordningar. Det medför naturligtvis en ökad trygghet för patienterna.

Vi har idag avtal med Capio Citykliniken i Ronneby,  Hälsohuset i Karlskrona, Kungsmarkens Vårdcentral och  Företagshälsan.

 

Tidsbokning:

0723534958 (Daniel)

 

E-mail:

christian@cmfysio.com

mareike@cmfysio.com

marielle@cmfysio.com

 

Hemsida:

www.cmfysio.com

 

  

 

Massage  

Vi erbjuder terapeutisk massage där vi koncentrerar oss på de områden som är i behov av behandling. Givetvis tar vi alltid hänsyn till dina behov och önskemål.

I behandlingen ingår även triggerpunktsbehandling och akupressur. En behandling varar mellan 30 och 45 minuter. Massagen kan användas förebyggande eller för att lösa upp spänningar som man samlat på sig. Massage ingår inte i högkostnadsskyddet.

 

 

Akupunktur

TCM akupunktur baserar sig på att balansera energin i kroppen och därmed hjälpa kroppen till att läka sig själv. Akupunktur har använts i österländsk medicin i tusentals år och än idag finns det sjukhus i exempelvis Kina som endast behandlar med akupunktur, örter och qigong.

Vi är välutbildade akupunktörer av Scandinavian Collage of Acupuncture och har flera års erfarenhet av akupunkturbehandling från både friskvård och sjukvård.

  

 

 

 

Kontakta oss för information om våra företagspaket och/eller individuell behandling